.

Keramičke vaze za cvijeće u евроамериканском stilu, keramički umjetnost i obrt u životu uređenje, brak, ukrasiti sobu

Keramičke vaze za cvijeće u евроамериканском stilu, keramički umjetnost i obrt u životu uređenje, brak, ukrasiti sobu

HRK 102.00

Prisutan
U skladištu.


Dragi prijatelji! Molimo vas pažljivo pogledajte na veličinu vaze bi se izbjegli nesporazumi,
proizvodni troškovi vaze su vrlo niski, ali visoke troškove prijevoza, transportni rizik i visoka,
tako da ne mislite da Vaza ne isplati takva cijena,
budući da je trošak transporta i transportni rizik uzrokuju visoke cijene vaze
Mjerna jedinica veličine vaze : cm
Stil 1-Stil 5
Visina 0,205 m, dužina 0,10 m, širina 0,10 metar
Visina 20,5 cm, dužina 10,5 cm, širina 10,5 cm
Stil 610 Stil
Visina 0,18 m, dužina 0,105 m, širina 0,105 metar
Visina 18 cm, dužina 10,5 cm, širina 10,5 cm
1). Kada ste izvršili narudžbu,poslat ćemo vam robu u roku od 2 dana nakon vaše uplate.
(2). Molimo, imajte na umu da zbog razlike poreza u svakoj zemlji neke proizvode zbog velike vrijednosti mogu proizvesti dodatni porezni prihod, kupac je odgovoran za sve dodatne uvozne dažbine, ali kada smo декларируем carinsku vrijednost robe, kako bi se proglasiti vrijednost robe u razumnim granicama, neka on ne proizvodi dodatne naknade, čime se smanjuje plaćanje klijenta carine.
(3). proizvodi dolaze u ruke kupaca zbog različitih isporuke mogu biti različiti, Međunarodna ekspresna dostava može potrajati 4 do 8 dana, kao što su međunarodni express DHL-a i UPS-mail upućivanje može trajati oko 15-20 dana, prije nego što odredište može doći do odredišta, kao što su paket Nizozemskoj i Švedskoj, od ovih proizvoda krhke i lagane deformacije, dugo tranzitnog vremena može dovesti do oštećenja robe, kako bi se smanjila brzina oštećenja robe, mi отдадим prioritet međunarodne ekspresne dostave.
(4).posebne okolnosti подсказывают : logističkih kašnjenje ili nedostatak robe i izgubljene predmete, kao što su situacija, zbog kojih robe do ruke kupaca, bili su uhićeni, ako ti uvjeti zadovoljavaju razumijevanje kupaca, odmah ćemo obavijestiti o tome. U isto vrijeme, klijent mora odmah pregledati robu i informacije
(5).Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. Molimo vas da ostavite pozitivan pregled i procjenu,ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima i uslugama, molimo vas, ne ustručavajte se ostaviti nam poruku, a mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće riješiti bilo koji problem vam pružiti bolju uslugu klijentima, želim vam Sretan kupnje.

Parametri proizvoda

Stil:
Europa
Veličina:
S
Funkcija:
Tablica Vaza
Materijal:
Keramički