.

HengLong 3898 US Sherman 3909 Croatian T34 85 steel motor gearbox with motor 1 16 RC model tank spare upgrade metal parts

HengLong 3898 US Sherman 3909 Croatian T34 85 steel motor gearbox with motor 1 16 RC model tank spare upgrade metal parts

HRK 173.94

Prisutan
U skladištu.


Opis : Heng Long 1 : 16 3898 US Sherman 3909 Croatian T-34/85 RC tank steel motor gearbox with motor
Pakiranje uključuje :
Čelična mjenjač X 1 komplet (lijeva i desna)
Dostava :
1. Dragi prijatelji, mi ćemo brod roba EMS, e Packet, FEDEX, DHL, etc. Za različite zemlje mi ćemo odabrati različite brodari. Ako bilo koja od tvrtki biti odbijena ili je naveden vas, molimo da nas o tome obavijestite.
2.možemo kombinirati dogovor da bi zadržali cijenu перевозкы tereta, mi ćemo vam se, ako je potrebno.
3.Napomena : Ako vaša lokacija se nalazi u zemljama Južne Amerike, molimo vas, provjerite da li možete očistiti običaje sami.Ili možemo vam ponuditi ne napraviti narudžbu.
Nažalost, mi nismo odgovorni za carinska pristojba, PDV-a ili bilo kakve dodatne poreze.
POVRATAK :
1.Ako niste zadovoljni proizvodom koji ste kupili u trgovini Mato Outlet, možete ga vratiti da biste se vratili u roku od 7 dana od primitka robe(osim naknade za otpremu). Molimo, kontaktirajte nas u vezi vašeg zahtjeva za povrat robe. Molimo, imajte na umu da je zahtjev za povrat novca neće biti odobren ako nas kontaktirati u roku od 7 dana nakon primitka vama vaše robe. Fizička oštećenja na bilo koji proizvod će poništiti garanciju na proizvode.
2.svi povrati moraju biti u originalnom stanju i ambalaži.
3.molim vas, dajte nam 3 radna dana da provjerite vratio robu i organizirati zamjenu ili povrat novca.
4.bilo koji proizvod, vratio nam trećih će biti odbijen. Prilikom vraćanja robe ste također odgovorni za osiguranje vraćene robe. Mato Outlet ne snosi odgovornost za bilo kakve gubitke ili oštećenja prilikom prijevoza s vaše strane. Nikakva roba nije prihvaćen na razmjenu ili su bez odobrenja.
5. kupci iz Sjeverne Amerike mogu vratiti svoje proizvode na naš agent u Kanadi ali ne i Kina, mi ćemo naš agent nam pomogne urediti zamjenu za vas. To bi bio više prikladan za vas.
6. sve vratio dogovor koji su označeni ili su bili sahranjeni kao "slobodan prijevoz tereta" tijekom kupnje bit će naknadu 80% od cijene proizvoda(исключенного naknadu перевозкы tereta). Troškovi dostave će vam biti vraćen samo u slučaju, ako je povrat je rezultat naše pogreške.
Recenzije :
Vaše zadovoljstvo i pozitivne povratne informacije su vrlo važne za nas. Molimo vas da ostavite pozitivan komentar i 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama. Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio te probleme i da vam ponudimo bolju uslugu klijentima. Molimo napravite slobodni kontaktirati smo prvi ako imate bilo koji problem.

Parametri proizvoda

Iskoristite:
Vozila I Igračke Sa Daljinskim Upravljanjem
Atributi pogona na sve kotače:
Motori
Za Tip Vozila:
Tenk
Periferija Daljinski Upravljač/Uređaja:
Motor
Pribor Za Alate:
Baterija
Materijal:
Metalne
Broj Modela:
3909
RC Parts & Accs:
Motori
Ažuriranje Detalja / Pribor:
Mjenjač Hidraulični
Materijal:
Čelik